Tired of ads
on this site?

Stay Hard as Steel!!!

Laughably Small Penis?
Enlarge it At Home
Using Just Your Hands!

Want a bigger penis?
Enlarge it At Home
Using Just Your Hands!

Mijn ontmoeting met Doris

to Bertdam blog   to recent blogs

By Bertdam [Ignore] at 16,Dec,17 14:51   Pageviews: 44

Ik woonde in een klein dorpje in Zuid-Holland waar vooral niks te beleven was behalve zondags wanneer ik onder dwang de kerk werd ingeduwd.
Terwijl ik daar op die harde kerkbank de tijd zat te verlichten door te fantaseren over de meisjes de hier ook gedwongen zaten vermaakte Doris zich in de snackbar aan de overkant met de flipperkasten.
Ze was een vreemde eend in de onze zo bekende bijt, op school was ze ook meer bij het hoofd van de school dan in de klas wat ik later ook wel verdacht vond.
Doris had al een behoorlijke reputatie opgebouwd en het was makkelijker om de jongens op te noemen die geen seksuele ervaring met haar hadden gehad dan wel.
Ik behoorde nog tot de eerste groep toen ik haar op een zonnige zomer dag in het zwembad tegen kwam: “Hoi” zei ik schuchter haar reputatie kennende.
Ik masturbeerde zeker elke dag wel een keer of twee en liep dan ook voortdurend met een stijve lul rond die zich nu ook duidelijk aftekende in mijn zwembroekje.
Doris keek me aan stapte op me af lag haar hand op mijn lul die nu min of meer op barsten stond en vroeg me of ik even met haar mee liep.
Ik volgde haar tot achter het kantine gebouw waar ze me tegen de muur aan duwde met één hand tegen mijn borst en tegelijkertijd stak ze haar andere hand in mijn zwembroek.
“Dat is een beste Jongen ” was haar conclusie en van haar was dat zeker een compliment. “We gaan even maken samen” ze bukte en trok mijn zwembroek in één ruk naar beneden.
Ik wilde nog bukken om hem weer op te trekken maar ze zette me weer tegen de muur “staan blijven jij” snauwde ze.
Ze pakte mij balzak beet en rolde mijn ballen door haar vingers en voor ik het door had hapte ze naar mijn lul.
Haar lippen sloten om mijn lul en ze zette er haar tanden in mijn staaf een op en neer gaande beweging was teveel en hield ik het niet meer , alle bellen rinkelde en ik kwam schokkend klaar in haar mond.
Ze stond op en kwam tegen me aan staan en wilde haar tong mijn mond in duwen, ik zag dat niet zo zitten totdat ze me nog eens flink in mijn ballen kneep.
Ze duwde haar tong in mijn nu geopende mond met mijn sperma naar binnen, zo stonden we even te “zoenen” tot ze me los liet en weer naar het zwembad terug keerde en mij verbijsterd achterliet.
Ik heb daar zeker vijf minuten gestaan tot er iemand riep dat je daar niet mocht plassen, snel trok ik mijn zwembroek op en liep het zwembad in zoekend naar Doris………die ik niet meer vond.
Ik realiseerde me later pas dat ik gepijpt was en zocht ook wel meisjes op die dat ook wilde om het zelfde gevoel als toen weer terug te krijgen (wat eigen nooit echt is gelukt).

New Comment

Comments:
By 1972_Kallen [Ignore] at 23,Dec,17 12:10
Top verhaal!! Mooi dat er ook in het Nederlands geschreven kan worden.
Reply


New Comment
Show It Off